Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

391 commentaren van in totaal 391 beoordelingen
Service
S
25/09/2018
0

omdat er bij gemaakte fouten geen oplossing wordt geboden.

Service
dhr ajh wattez (rijswijk)
20/09/2018
10

goede service vriendelijk personeel

Service
H.W.A. Freitag
19/09/2018
8

Prettige garage en vriendelijk personeel

Service
F. Arends (Leiden)
06/09/2018
10

Deskundig, correct, integer. Wat wil je dan nog meer?

Service
Mevr. C.C.M. van Vliet, (Alphen aan den Rijn)
15/08/2018
9

Bij de receptie keurig geholpen. Duidelijkheid over de kosten. Als er onvoorziene mankementen zijn wordt erover gebeld.

Service
Roos Willemsen (Alphen ad Rijn)
15/08/2018
10

Zeer vriendelijk personeel, altijd eerst melden en overleg over extra werkzaamheden.Kan ook altijd tussendoor bij ze terecht nu mijn man overleden is om bijv bandenspanning te controleren.

Service
H.C.Meijer (Alphen aan den Rijn.)
01/08/2018
10

Daar ik tevreden ben over deze garage.

Service
F.Koppenrade (Nieuw-Vennep)
18/07/2018
9

Klantvriendelijk.Afspraken worden nagekomen

Verkoop
Mevr. WOUDSTRA
18/07/2018
10

Heel tevreden

Service
Thomas Thissen (Alphen aan den Rijn)
11/07/2018
10

Ik leverde mijn auto af, bekeek een paar leuke auto's in de showroom, dronk een kopje koffie, las een krantje en ging volledig ontspannen weer lekker weg in mijn gecheckte prius. Erg relaxed allemaal

Service
Mevr Maria kalmeijer Sterk (Alphen aan den Rijn )
09/07/2018
10

Fijne mensen, en deskundig .

Service
Paul W
09/07/2018
9

Prima dealer met mensen die hun vak verstaan. Ik word er altijd prima geholpen.

Verkoop
Richard Wieman
04/07/2018
10

Top dealer! Fijne en prettige sfeer in het bedrijf. Zeer goed geholpen. Klant is hier Koning.

Service
R Laloe (Den haag)
02/07/2018
10

Omdat het goed is

Service
Danso
29/06/2018
10

I gave such figure because I am fully satisfied with the service provided.

Service
G.H. Verduin / M. Grool (Alphen aan den Rijn)
18/06/2018
10

Derde Toyota in onderhoud bij Oudshoorn tot volle tevredenheid, vriendelijk, vertrouwd en hoge kwaliteit

Service
Jos Kerkvliet (Zoeterwoiude)
13/06/2018
10

correcte service en vriendelijk personeel!!

Service
dhr. Koenekoop (Ter Aar)
06/06/2018
10

Ben zeer tevreden over het vriendelijke en deskundige personeel.

Verkoop
Mevr de Jong
06/06/2018
10

Vriendelijk

Service
Wim w.a.m. overgaag (Alphen aan den Rijn)
06/06/2018
8

Rij met plezier met mijn Toyota Prijs hybride.Ik heb de auto een jaar in mijn bezit en geniet van het autorijden.Crusecontrole gebruik ik regelmatig en vind dit zeer relaxed. Ook dit jaar geen bekeuringen ontvangen.Ook de automaat ervaar ik als prettig.Ik ben 70 jaar en voel me veilig in het verkeer.

Service
Gijan koedood
01/06/2018
8

Prima service, probleem opgelost, het kost alleen een behoorlijke hoeveelheid kwartjes.

Service
H. van der Veen (Alphen aan den Rijn)
28/05/2018
9

Uitstekende garage met hoog gekwalificeerd pesoneel.

Service
Cees Oskam (Nieuwkoop)
02/05/2018
10

ik ben al ruim 40 jaar een zeeeeer tevreden klant

Service
W.G. Groeneveld (Alphen aan den Rijn)
02/05/2018
10

De behandeling is vriendelijk, adequaat en kundig.

Service
Bert Lekx (Hazerswoude Rijndijk)
25/04/2018
9

Uitstekende en kwalitatieve service, vriendelijk en hulpvaardig personeel

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
25/04/2018
9

Prima service. Prettige mensen.

Service
alex (Alphen aan den Rijn)
20/04/2018
8

vriendelijke mensen en een goede service

Service
Prins (Alphen ad Rijn)
20/04/2018
8

Prima service en je weet waar je aan toe bent (ook qua wachttijd tijdens bv APK)

Verkoop
J.Hazebroek (Zoetermeer)
13/04/2018
9

DE SHOWROOM ZAG ER BIJ BINNENKOMST ERG NETJES EN OPGERUIMD UIT. JE WORDT BIJ BINNENKOMST VRIENDELIJK BEGROET ZONDER DAT ER METEEN IEMAND NAAR JE TOEKOMT, JE KRIJGT DUS VOLOP DE GELEGENHEID DOOR DE SHOWROOM TE LOPEN EN NAAR DE MODELLEN TE KIJKEN ZONDER METEEN OPDRINGERIG AANGESPROKEN TE WORDEN.PERSONEEL IS ZEER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM.

Verkoop
Marc (Ijsselstein)
09/04/2018
10

Goede uitleg. Ruim de tijd genomen en ze namen zelf geen genoegen met een detail. Keurig!

Service
Marc (Ijsselstein)
29/03/2018
10

Fijne manier van behandelen. Super klantvriendelijk. Problemen werden snel en zeer netjes verholpen.

Service
Joris (Rotterdam)
22/03/2018
9

Correct autobedrijf waar ik volle vertrouwen in heb. Ik kom hier graag voor onderhoud, advies en laatst ook aanschaf van een auto.

Verkoop
F. Vermeulen (Alphen aan den Rijn)
21/03/2018
8

Goed geholpen maar had het idee dat de verkoper niet alles verteld heeft.

Verkoop
M. Band (Alphen aan den Rijn)
14/03/2018
9

Aardige behulpzame dealer die de tijd heeft!

Service
Koos Van leeuwen
12/03/2018
9

Snel en vakkundig geholpen

Service
Ans (J.H.J.) Verschuuren (Alphen aan den Rijn)
07/03/2018
8

Nogmaals: goede service, duidelijke uitleg, behulpzaam en vriendelijke mensen.

Service
Erik Peters (Alphen aan den Rijn)
08/02/2018
9

Uitstekende service bij het maken van een afspraak, uitleg over de werking van het licht bij de vervangende fiets, keurig doorbellen over de reparaties incl. de kosten, bellen als de auto gehaald kan worden

Service
R de Vries (Alphen aan den Rijn )
17/01/2018
9

Naar aanleiding van de service ervaring en vriendelijkheid!

Service
M
16/01/2018
9

Kom al vanaf 1970 bij Oudshoorn naar volle tevredenheid.

Service
Nicole (Alphen a/d Rijn)
16/01/2018
9

Vriendelijke mensen bij receptie en prettige showroom en wachtruimte om je tijd door te brengen.

Verkoop
Thomas Thissen (Alphen aan den Rijn)
16/01/2018
10

De auto is geweldig en de service was minstens zo goed! Ik kijk nu al uit naar de volgende Toyota die ik koop.

Service
J.N. Poortman en E.M. Poortman - van Schie (Alphen aan den Rijn)
10/01/2018
10

Altijd mogelijk een afspraak te maken die ons (wij hebben destijds Yaris en enkele jaren later een Corolla Verso gekocht bij dit bedrijf. ca. zeventien jaar geleden ook een Picnic toen het bedrijf nog was gevestigd in Aarlanderveen)Op een enkel incidentje na altijd tot onze volle tevredenheid immer correct en vakkundig behandeld. Ook fijn dat er altijd een leenfiets ter beschikking kon worden gesteld sedert het bedrijf in Alphen aan den Rijn is gevestigd.

Service
Richard Scova Righini (Alphen aan den Rijn)
10/01/2018
9

Waarom iets verbeteren als er niets te verbeteren valt..Oudshoorn is gewoon toppie!!!

Service
Roger Regter (Rijnsaterwoude )
03/01/2018
10

Zeer vriendelijk en nemen de tijd. Totaal geen formele gladde verkoop mentaliteit. Dit schept vertrouwen.

Service
Ruut aan de Stegge (Alphen aan den Rijn )
29/12/2017
10

Toyota is een geweldig merk, en de dealer geeft hele vriendelijke, deskundige en to the point service. Ik heb heel tevreden en kan het merk én deze dealer iedereen van harte aanbevelen.

Service
Edu van Bienema (Woubrugge)
06/12/2017
9

Altijd een prima service. Geen 10 want er moet altijd een puntje overblijven ter verbetering ;-)

Service
Anoniem
29/11/2017
9

ben niet voor niets al 30 jaar klant

Service
Fred Nieuwkoop (Nieuwkoop)
29/11/2017
9

Goede service, attent personeel, kort samengevat prima dealer!

Service
Janny Ledeboer (Leiden)
29/11/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel,geen straf om even aan tafel te wachten tijdens de werkzaamheden.

Service
Roel Regter (Den Haag)
29/11/2017
10

Alles is altijd in orde. Prijs-Kwaliteit is goed. Prettig en correct personeel. Kortom: Oudshoorn is de beste garage die we ooit hebben gehad.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Service gericht en klantvriendelijk. Zoeken ook naar alternatieven om de kosten te drukken.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Goede afspraken, zeer nette ontvangst, uitstekende controle op alle onderdelen, en een gevoel van vertrouwen.

Service
Jan Domburg (Koudekerk aan den Rijn)
15/11/2017
10

Een service vriendelijke dealer. Betrouwbaar en vakkundige medewerkers

Verkoop
Nancy de Heer (Bodegraven)
15/11/2017
8

Goede ervaring, open gesprek en de uitleg over de verschillende opties was duidelijk. Er is goed rekening gehouden met mijn wensen en budget.

Service
Anoniem
08/11/2017
7

als de service en bediening zo blijft dan mag het cijfer in de toekomst omhoog

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Altijd tot volle tevredenheid behandeld en nooit geen problemen gehad.

Service
H de Vreede (Leimuiden)
08/11/2017
9

Goede service Klantvriendelijk

Service
Mevr.Kadir R. (Alphen aan den Rijn)
01/11/2017
10

Prima service vriendelijk personeel,erg fijn om een herinnerings-email te mogen ontvangen voor het geplande bezoek aan dealer,gewaardeerd advies bij twijfel over wel of niet uitvoeren van een onderhoud.Heel fijn dat ik op elk moment terecht kan bij vragen en problemen.

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
01/11/2017
8

Prima service

Service
van den Maagdenberg (Alphen aan den Rijn)
25/10/2017
9

Prima garage, een goed eerlijk verhaal, ik ben heel tevreden over mijn Toyota Aygo, mijn volgende nieuwe auto ga ik daar ook kopen.

Service
Wes Evers (Alphen aan den Rijn)
25/10/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
19/10/2017
8

De receptioniste kent de klanten bij naam en de mannen van de werkplaats denken met de klant mee in termen van kosten dekkend.

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
10

Vriendelijk, komt afspraken na, reageert alert op vragen

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
10

Prima service aandacht voor de klant

Service
Anoniem
27/09/2017
9

gehouden aan de afspraak. Kosten voor de jaarlijkse beurt zijn bekend. overleg over reparaties vooraf. Prettige ontvangst.

Service
Anoniem
08/09/2017
7

nette garage en goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
8

Ik ben zeer tevreden over deze garage wat betreft onderhoud e.d. Nu ook t.a.v. aankoop van de nieuwe auto.

Verkoop
Anoniem
15/08/2017
9

geen reden , dealer is gewoon goed

Service
Anoniem
10/08/2017
10

Goede service, leveren goed werk

Service
Marco van der Zwam
27/07/2017
9

Ik ben op een prettige wijze geïnformeerd over uit te voeren werkzaamheden, mijn vragen werden duidelijk beantwoord en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Peter van de Werken (Hazerswoude-dorp)
26/07/2017
8

Een 8 lijkt mij passend; een hoger cijfer geeft m.i. te hoge verwachtingen, zowel bij klant als dealer. Zaken waren simpelweg "goed voor elkaar".

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Houd zich aan de afspraak en vindt het een prettige garage!

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Het bedrijf heeft een service gerichte instelling en vakbekwaam personeel indienst. Dat gecombineerd met de toyota service in zijn algemeenheid heeft mij bewogen de waardering 9 te geven.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Always very satisfied with their standard of service.

Service
Anoniem
13/07/2017
8

prima

Verkoop
Evelyne Wijers (Alphen aan den Rijn)
12/07/2017
9

Bij Oudshoorn draait het niet alleen om de verkoop. Ook de nazorg is een grote Pre bij Oudshoorn. Onderhoudsbeurten zijn duidelijk en je kunt ze ten alle tijde bellen met vragen. Zowel bij de receptie, alsmede telefonisch zijn ze prima bereikbaar.

Service
Anoniem
05/07/2017
9

Zeer tevreden

Service
Thea v.d. Werf (Alphen ad Rijn)
03/07/2017
9

Ze zijn altijd vriendelijk en werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Prima Service, vooraf een kostenraming. Bij onvoorziene extra werkzaamheden wordt altijd vooraf contact opgenomen en krijg je duidelijke uitleg wat er is geconstateerd, hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zijn.
Zeer vriendelijk personeel.
Ben niet voor niets al jaren klant bij dit bedrijf.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Prima Service, vooraf een kostenraming. Bij onvoorziene extra werkzaamheden wordt altijd vooraf contact opgenomen en krijg je duidelijke uitleg wat er is geconstateerd, hoe het opgelost kan worden en wat de kosten zijn.
Zeer vriendelijk personeel.
Ben niet voor niets al jaren klant bij dit bedrijf.

Verkoop
G.H. Verduin / M. Grool (Alphen aan den Rijn)
30/06/2017
9

Betrokkenheid, vriendelijkheid, kennen ons als persoon, niet als kentekennummer

Verkoop
Rob van Horik (Alphen aan den Rijn)
30/06/2017
10

Bedrijf is goed bereikbaar je word vriendelijk ontvangen nemen de tijd voor je en niets word opgedrongen. En dan verkopen ze ook nog en heel fijne auto...denk dat het een voorbeeld is van wat je hoopt als je een auto wil kopen

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Vriendelijke mensen. Prima dealer.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

gewoon een superbedrijf met ter zake kundig vriendelijk personeel

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Betrouwbaar klantvriendelijk

Service
A van Oosterhout (Alphen)
24/05/2017
8

De garage voldoet aan een bepaald nivo. Vriendelijkheid is zeker van toepassing

Verkoop
Marcel Egberts (Nieuwveen)
22/05/2017
10

Duidelijk , ze nemen de tijd voor je

Service
Ruut (Alphen aan den Rijn)
22/05/2017
10

Aardige mensen en mooi produkt

Service
m.a.e. sterk (Alphen aan den Rijn)
18/05/2017
10

Fijne mensen ,en mooie zaak, heerlijk kopje koffie,
En in een Toyota rijden is heerlijk.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Bij Oudshoorn Autobedrijf kan ik op een eenvoudige en efficiënte manier een afspraak maken. De auto staat weer klaar op de afgesproken tijd, dus nooit onnodig wachten. Kortom: een tevreden klant.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Tevreden over oudshoorn reeds klant vanaf 1970

Service
A.T.M.Gordijn (Hazerswoude-Dorp)
10/05/2017
7

ja als ik meer geef dan gaan ze helemaal naast de schoenen lopen ik heb de rekening betaald op tijd want ik heb een hekel wachten en wat er gedaan is dat moet je maar voor waarheid aan nemen maar geen uitleg gehad

Service
Cees Oskam (Nieuwkoop)
03/05/2017
9

ik ben al ruim 40 jaar een zeer tevreden klant

Service
Greetje meijer (Utrecht)
03/05/2017
10

Wordt vooraf duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt + een kostenplaatje . Mocht dit anders uitvallen , wordt ik altijd telefonisch ingelicht! Personeel erg vriendelijk , ga er graag naar toe !

Verkoop
Anoniem
02/05/2017
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Andries Zoetmulder (Alphen aan den Rijn)
26/04/2017
9

Primair probleemoplossend en klantgericht.

Service
Ans Gschwend-Hinderks (Woubrugge)
19/04/2017
10

Ben Zeeeer tevreden en al zeker 20 jaar vaste klant!!!

Service
Jan Domburg (Koudekerk aan de Rijn)
19/04/2017
9

klantgericht en betrouwbaar.

Service
c.krom (alphen aan den Rijn)
06/04/2017
10

Men gaf goed advies bijvoorbeeld gebruik ik nu 20W50 olie ipv 10W40
En men is altijd behulpzaam en staat gelijk voor je klaar

Service
Anoniem
05/04/2017
7

keurige en klantvriendelijke benadering
werkplaats ervaring nog weinig van te zeggen nog geen echte problemen aan de auto gehad

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Vriendelijk correct personeel. Afspraak op redelijk korte termijn mogelijk. Vertrouwen in klant. Onderhoud relatief snel uitgevoerd omdat ik er op wachtte. Ondanks late binnenkomst toch geholpen.

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Goede service, vriendelijk en verstand van zaken. Showroom is echter niet heel prettig, komt koud en niet gezellig over.

Verkoop
Anoniem
27/03/2017
9

Super service

Verkoop
Albert de Zwaan (Aarlanderveen)
23/03/2017
10

Ontspannen sfeer en niet opdringerig.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Tevreden

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
7

prima dealer als je per se Toyota wil rijden. Doet verder niet zoveel extra's, onderhandelingen zit geen rek in. Aflevering was wel heel leuk en een feestje.

Verkoop
Wim Vreeke (Hazerswoude dorp)
23/03/2017
8

Goed advies en efficiënt bedrijf

Service
Anoniem
09/03/2017
9

een prima merk en een prima dealer die goed werk leverd

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Zeer plezierige ontvangst, duidelijke onderhandeling en een feestje bij het ophalen van mn nieuwe Aygo!

Verkoop
De jong (Alphen aan den rijn )
01/03/2017
10

Rust. goede voorlichting. meegedacht .

Service
Anoniem
21/02/2017
8

Mijn vragen worden altijd tijd goed beantwoord en nemen daar ook de tijd voor.

Service
Mevrouw van Mullem (Bodegraven)
20/02/2017
10

Ik ben weer goed, vlot en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr. D.Ledeboer (Leiden.)
17/02/2017
10

Ze zij klantvriendelijk en verlenen goede service.

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
02/02/2017
8

Servicegericht, vriendelijk personeel en vanzelfsprekend kundig.

Service
Paul Windhorst (Hazerswoude )
29/12/2016
10

Al ruim 10 jaar zeer tevreden met deze dealer.

Verkoop
Alex Groen (Alphen aan den Rijn )
28/12/2016
10

Het gevoel van welkom zijn overheerste en er is open en eerlijk over mogelijkheden en opties gesproken.
Voor mij de perfecte deal.

Service
c vermeij en mevr vermeij-de jong (boskoop)
21/12/2016
8

vooraf afspraak te maken en zelf bepalen wanneer. de bevestiging geeft aan hoelang je eventueel kunt wachten. dat de kffie klaar staat. je wordt hartelijk ontvangen en alle spullen liggen klaar.
toelichting op de werkzaamheden.

Service
Evert Maurer (Alphen aan den Rijn)
21/12/2016
9

Goede Service....Duidelijke afspraken (die men zonder meer nakomt).... Vriendelijk

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Een open en eerlijke gesprek met een vriendelijke verkoper. Een goed gevoel dus..

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Fijne en klantvriendelijke dealer met een persoonlijke touch.

Service
Steven Verbeek (Alphen aan den Rijn)
01/12/2016
10

Altijd tevreden over de service en de kwaliteit. Ze communiceren ook altijd zeer netjes over de status van het onderhoud en bespreken eventuele aanvullende zaken tijdig, duidelijk en zorgvuldig.

Service
Henk en Cock Poelwijk (Nieuwkoop)
30/11/2016
9

omdat wij erg tevreden zijn

Service
Lida Vernooij (Alphen a/d Rijn)
24/11/2016
10

Vriendelijke medewerkers, altijd goed uitgevoerde beurten, cq reparaties. Prettige wachtruimte met voldoende leeswerk en een lekker bakkie koffie.

Service
D. Stokkel (Alphen aan den Rijn)
23/11/2016
8

Ik word altijd prettig en snel geholpen, EN en wordt met je mee gedacht. Voor mij een dealer waar kennis en service samen komen !

Service
Anoniem
20/11/2016
10

Goede service en vriendelijke mensen.

Service
Dick Griffioen. (Alphen aan den Rijn.)
20/11/2016
9

Het garagebedrijf staat voor zijn clienten en het onderhoud is al jaren niets op aan te merken.

Service
Hr. WG Groeneveld (Alphen aan den Rijn)
14/11/2016
9

Vriendelijk en adequaat personeel alsmede een vriendelijke en gastvrije ambiance.

Service
Anoniem
10/11/2016
8

Een dealer die meedenkt met de klantbehoefte en daar naar handelt. Er werken ook zeer deskundige mensen die bereid zijn goede toelichtingen te geven.

Service
Gerda en Roel Regter (Den Haag)
10/11/2016
10

Wij zijn al meer dan 40 jaar bij deze dealer en nog geen een keer zijn wij teleurgesteld geweest in het onderhoud en de aankoop.

Service
Gert Jan Nap (Alphen aan den Rijn)
24/10/2016
10

Ze weten waar ze het over hebben. Technische kennis.
Zijn eerlijk, ook als het bedrag lager gaat worden.
Ik kon er zelfs met de Hyundai van mijn vrouw terecht.

Service
ANTHON van der Haar (STOMPWIJK)
20/10/2016
9

de corektheid en voorlichting en de uitstraling van de personen die er werken

Service
Kadir (Alphen aan den Rijn)
20/10/2016
8

Niets op aan te merken,prettige sfeer...

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Werkzaamheden correct uitgevoerd

Service
Anoniem
27/09/2016
9

De mensen zijn vriendelijk en helpen je snel als er iets aan de auto mankeert. En je weet dat als je de garage verlaat je auto weer in orde is.

Service
Anoniem
22/09/2016
9

Fijne en klantvriendelijke dealer met een persoonlijke touch.

Service
Anoniem
05/09/2016
8

goed onderhoud, handig online een afspraak te maken

Service
Hans Mulder (Alphen aan den Rijn)
31/08/2016
9

prettige garage met fijne mensen die naar je luisteren en met je meedenken

Service
G.W. Drubbel (Alphen aan den Rijn)
18/08/2016
8

Correctte behandeling en recht door zee

Service
Anoniem
11/08/2016
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
11/08/2016
9

Een open en eerlijke gesprek met een vriendelijke verkoper. Een goed gevoel dus..

Service
Anoniem
11/08/2016
8

Ik vind dit het juiste cijfer.

Verkoop
sjaak van leijden (ter-aar)
20/07/2016
9

toyota is een goed merk

Service
Anoniem
13/07/2016
9

gewoon een betrouwbare dealer zonder blabla

Service
Dhr R. de Ruijter (Alphen aan den Rijn)
13/07/2016
9

Afspraken worden nagekomen binnen de gestelde tijd, vriendelijk welkom, factuur klopte met opgave, prettige ruimte om te wachten inclusief koffie, thee.., gevraagde leenfiets stond keurig klaar, auto had vervolg reparatie nodig, ondanks volle planning werd hij vanwege komende vakantierit er toch tussendoor gepland

Service
Hugo van der Plas (Alphen aan den Rijn)
13/07/2016
9

Al jaren een betrouwbare en vakkundige dealer

Verkoop
Anoniem
30/06/2016
9

Service gericht en een klantvriendelijke houding

Service
Johan Koster (Zevenhoven)
29/06/2016
10

Hier is de klant nog KONING en geen nummer zoveel. Altijd wordt er een oplossing gezocht en gevonden. Je wordt er meer dan correct behandeld. Het kan niet beter!!!!!!!!!!
Ik ben er al meer dan 40 jaar klant en rij al 45 jaar TOYOTA.

Service
schneider (deventer)
29/06/2016
10

Een perfect bedrijf die altijd aan eerdere toezeggingen heeft gedaan en reparaties altijd prima heeft uitgevoerd. Ben erg tevreden over de service .Woon inmiddels in Deventer maar zal mijn uiterste best doen bij dit bedrijf klant te blijven.

Service
Anoniem
27/06/2016
9

Ik beoordeel de dealer met een 9 en niet met een 10 omdat er dan nog wat te streven is.

Verkoop
Piet de Haan
27/06/2016
10

Al 45 jaar een betrouwbare garage. Persoonlijke benadering van de klant. Je bent hier geen nummer maar gewoon een mens die een auto wil kopen.

Service
Nicolet de Vriend (Zoetermeer)
23/06/2016
10

deze dealer geeft je het gevoel dat je bij de "club"hoort, de TOYOTA club

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
8

Altijd vriendelijk en je wordt correct behandeld.

Verkoop
Ans Gschwend-Hinderks (Woubrugge)
21/06/2016
10

Topdealer!! eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk.

Service
Rob Oldenburg (Hazerswoude Rijndijk)
15/06/2016
10

Goede en persoonlijke contacten, en een zeer goede service

Service
Thom Rehermann (Bodegraven)
15/06/2016
8

behulpzaam, prettig aan de telefoon

Verkoop
WAH Meeuwis (alphen aan den rijn)
15/06/2016
10

zeer goed geholpen er is altijd tijd voor je word goed uitgelecht en je bent altijd welkom voor vragen

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Zeer goede service

Service
Mevr en Dhr Kalmeijer (Alphen aan den Rijn .)
08/06/2016
10

Het personeel is kundig en vooral heel vriendelijk, een prettige dealer.

Service
Anoniem
02/06/2016
9

ze doen wat ze beloven

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Vlot vriendelijk en een goede service

Service
C.Emmer (Nieuwkoop)
01/06/2016
8

vriendelijk en deskundigheid

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

Wij hebben een nieuwe auto gekocht, en dat was een prima ervaring
Zeer goed en fijn geholpen, tenminste geen 'stereotype opdringerige verkoper'

Service
Anoniem
11/05/2016
9

goede service en prima onderhoud

Service
Anoniem
09/05/2016
5

Uitvoering was goed. Prijs is té hoog, vergeleken bij (niet merk) garage.

Service
Jan Domburg (Koudekerk aan den Rijn)
06/05/2016
9

Uitstekende garage en je wordt vriendelijk en correct geholpen.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Alles verloopt volgens wens!
Niet alleen bezoeken maar ook telefonisch.

Service
Paul Windhorst (Hazerswoude dorp)
29/04/2016
9

Ik word altijd bij garage Oudshoorn prettig geholpen , klantvriendelijkheid en service is prima.

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
29/04/2016
10

Al 40 jaar een tevreden klant. Nooit geen problemen. Altijd een open en prettige sfeer.

Verkoop
Anoniem
20/04/2016
9

gewoon goed

Service
C. van den Bos (Hazerswoude Rijndijk)
20/04/2016
9

Uitstekende bereikbaarheid, service hulp bij kleine dingetjes etc

Service
Roel Regter (Den Haag)
20/04/2016
10

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van een hoog niveau. De ontvangst en de omgeving zijn buitengewoon goed en prettig. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Vooraf wordt medegedeeld wat men gaat doen en wat de prijs is. Tussentijds wordt er mogelijk met de klant gebeld over onvoorziene zaken als die zich voordoen. Mocht het onderhoud of reparatie lang duren, dan zijn er altijd mogelijkheden gebruik te kunnen maken van een leenauto, fiets of koffiehoekje.
Tussen de reguliere onderhoudsbeurten hebben we nog nooit last gehad van uitval of andere ongemakken.

Service
cor krom (alphen aan den rijn)
15/04/2016
10

Zeer tevreden met uitgevoerde werkzaamheden

Verkoop
Dhr.H.Stoltenborg (Ter Aar)
14/04/2016
9

Uitstekend ontvangst, goede voorlichting bij keuze type auto en bijzondere voorlichting en afwerking door verkoper.

Service
Arnold Vroomans (Leiden)
13/04/2016
10

Houd zich aan de gemaakte afspraken
Heeft voldoende aandacht voor de client
Heeft uitstekende koffie.

Service
Dhr. D. Ledeboer (Leiden)
08/04/2016
10

Klantvriendelijk, en attent.

Verkoop
Gerard van Es (Lisserbroek)
07/04/2016
9

Alles perfect verzorgd

Service
Nicolien Pfeifle (Alphen a/d Rijn)
06/04/2016
9

Vanwege de klantvriendelijkheid, de info die vooraf aan een reparatie gegeven wordt, het gemak waarmee een afspraak gemaakt kan worden en de voorzieningen waar je kunt wachten

Verkoop
René Visser (Alphen aan den Rijn)
06/04/2016
9

Kundig
Klantvriendelijk
Kwaliteit

Service
aad wentink sr (alphen aan den rijn)
05/04/2016
9

prettige dealer waar je op kunt vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
8

Omdat we zeer tevreden zijn over hoe we zijn geholpen

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
10

In alles ben ik prima geholpen. Leuke, enthousiaste verkoper. Aflevering auto vond ik heel bijzonder. Je naam staat er en de auto onder een doek. Iets kleins maar wel heel leuk op deze manier. In alles heb ik er een goed gevoel aan over gehouden. Goede uitleg over de auto. TOP!!!!

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Goed en tevreden geholpen

Service
A.T.M.Gordijn (Hazerswoede)
17/03/2016
6

omdat ik altijd te veel vertrouwen heb in de garage heb maar dat is wel nu wat minder maar dat zal weer moeten slijten denk ik

Service
G.Elberse (Alphen aan den Rijn)
17/03/2016
10

Prima bedrijf

Service
Anoniem
14/03/2016
9

Perfecte garage, perfecte service

Verkoop
Robin en Bianca Verhage (Nieuwkoop)
09/03/2016
9

Goede service, erg vriendelijk en begrijpt de wensen van ons als klant.

Service
Peter van de Werken (Hazerswoude-dorp)
02/03/2016
8

Toyota Oudshoorn in Alphen aan den Rijn gaf van tevoren goede informatie over de te verrichten werkzaamheden, de te verwachten kosten en voerde deze naar tevredenheid uit. Mijn cijfer, een 8, is gebaseerd op een beperkt aantal ervaringen met deze garage en daarom gaf ik niet de maximale score van een 10 (tien). Maar deze laatste keer klopte alles!

Service
J.Oudshoorn (Ter Aar)
24/02/2016
9

Klant vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Ze denken met je mee en geven een advies. De receptioniste is zeer klant gericht

Service
Anoniem
04/02/2016
10

Door jarenlange ervaring goede service en ontvangst

Verkoop
J.A. van der Geest (Alphen aan den Rijn )
01/02/2016
9

Denken mee, goede service en betrouwbaar.

Verkoop
Henk Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
29/01/2016
9

Bekwaam en vriendelijk personeel dat altijd bereid is een klant te helpen met zijn probleem.

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Er worden geen overbodige dingen aangesmeerd of in rekening gebracht.
De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam en de prijzen zijn niet te gek

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Goede service denkt met klant mee en lost problemen goed op.

Verkoop
Chris en Annie Vermeij (boskoop)
27/01/2016
9

moderne verkoopruimte, verschillende modellen, lekker koffie e.d. klantvriendelijke mensen

Service
Fam. van Houten (Leiden)
27/01/2016
10

Prima garage!

Service
Familie Hendriks (Alphen aan den Rijn)
27/01/2016
8

Een acht is voor deze servicebeurt te weinig, maar de volgende keer zal het zeker een negen worden.
Dus hou het niveau vast.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

Uitstekende service, maar ook duurder (voor zover ik dat laatste kan beoordelen)

Service
Piet Groen (Alphen ad Rijn)
16/12/2015
9

Goed afspraak te maken,goede ontvangst, goed geholpen

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

Voor deze dealer gekozen omdat ik, uit het verleden, goede ervaring met deze dealer had. Prettige bijkomstigheid was dat de verkoper nog steeds/wederom bij deze dealer werkzaam is.

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Ik ben tevreden over deze dealer op alle fronten

Service
Leeflang (Alphen aan de Rijn)
09/12/2015
9

Goede service, goede informatie, vriendelijke, mededenkende medewerkers

Service
Cees Oskam (Nieuwkoop)
02/12/2015
10

Ik ben al ruim 40 jaar een zeer tevreden klant

Service
Dhr. A. Broere (Alphen aan den Rijn)
02/12/2015
8

Oudshoorn is een zeer correcte professionele organisatie. Vakkundig en timing-afspraken worden heel goed nagekomen.

Service
Evert Maurer (Alphen aan den Rijn)
02/12/2015
9

Service, Klantvriendelijkheid, duidelijke informatie van te voren.... gewoon goed....

Verkoop
Fam J v Dongen (Alphen a d Rijn)
02/12/2015
10

Onze eerste nieuwe auto gekocht en de ervaring die wij hebben gehad bij oudshoorn is perfect te noemen

Service
O.S. de Jong (Leiden)
02/12/2015
10

Vriendelijk correct en goed

Service
T.Schneider (Leimuiden)
02/12/2015
10

Heb meerde auto's van deze dealer gekocht en altijd perfecte en vriendelijke service ondervonden

Service
Nanette Mertens (Alphen aan den Rijn)
30/11/2015
10

Geweldige service al jarenlang.

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Nette afhandeling

Service
Marijke Boogerd (Alphen aan den Rijn)
23/11/2015
10

Vanaf het eerste showroom kontakt tot de laatste service beurt uitstekende behandeling. korrekt netjes. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Was onze eerste nieuwe auto. Volgende auto weer bij deze dealer.

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Prima garage, vriendelijke behandeling, uitstekende service.

Service
WG Groeneveld (Alphen aan den Rijn)
19/11/2015
10

Deskundig, vriendelijk en up to date.

Service
WJMol (Hazerswoude rijndikk)
12/11/2015
8

Fijnemedewerkers en goede service

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Zij staan altijd voor je klaar.

Verkoop
fJM van Esch Udo (Alphen aan den Rijn)
11/11/2015
10

Alles gaat super volgens afspraak.

Service
Louis de Wagenaar (Rijnsaterwoude)
11/11/2015
8

Ik vind dat de Toyota Oudshoorn een prima autodealer.
Klantvriendelijk en attent personeel en het zijn natuurlijk prima auto's die Toyota's.

Service
Mevr.E.W Vis (Alphen aan den Rijn)
11/11/2015
9

Vanouds al betrouwbaar.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Deskundig, vriendelijk en klantgericht

Verkoop
Anique Duijvelaar-Moleveld (Alphen aan den Rijn)
28/10/2015
9

Omdat een 9 zeer goed is en er altijd wel een klein puntje verbeterd kan worden.

Service
Anoniem
28/10/2015
8

Ik ben aan de receptie heel vriendelijk en goed geholpen! En de werkplaats medewerker ook

Verkoop
Anoniem
19/10/2015
9

Omdat ik keurig geholpen ben.

Service
Anoniem
12/10/2015
8

Goed geholpen en een goed advies gekregen

Verkoop
Jaap Kruit (Koudekerk aan den Rijn)
12/10/2015
9

Zeer goed contact en klantvriendelijk.

Service
Mevr.moree (Hillegom)
07/10/2015
9

Prima behandeling

Verkoop
CLH VAN DEN BERGE (NIEUWKOOP)
28/09/2015
10

ALLES IS GOED

Service
Theo van Strien (Zevenhoven)
28/09/2015
8

Ik rijd al meer dan 39 jaar Toyota. Bij deze dealer kom ik al bijna 30 jaar en heb er inmiddels 7 auto's gekocht.
In de beginperiode zat deze in het dorp Aarlanderveen en daar heb ik het vertrouwen gekregen in deze relatief kleine garage. Nadat hij, inmiddels jaren geleden, verhuisd is naar het aanzienlijk grotere pand in Alphen aan de Rijn ben ik trouw gebleven aan deze dealer. Ik zie geen reden om een ander merk auto te gaan rijden en ik zie ook geen reden waarom ik mijn volgende Toyota bij een andere dealer zou kopen

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
8

Kan altijd beter

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Ik vind 8 hoog genoeg daar er altijd wel verbeter punten zijn als ik een 10 zou geven zou men kunnen denken dat
ze perfect zijn en perfect is niemand.

Service
De heer L.J.N. van Straalen (Zoetermeer)
11/09/2015
5

Zie voorgaande opmerkingen. Ik ben nog steeds in gesprek.

Verkoop
Hennie en Hans Mulder (Alphen aan den Rijn)
11/09/2015
10

we zijn 100 procent tevreden over garage Oudshoorn en de medewerkers

Service
Johan Koster (Zevenhoven)
11/09/2015
10

Ik ben al vanaf 1975 klant bij ze en heb alleen maar prima ervaringen met ze. Mijn vrouw rijd ook al jaren haar eigen Toyota van hun. Je bent er geen nummer maar echt een persoonlijke klant en zo wordt je door iedereen die er werkt behandeld.
Klant is Koning!!!!!!!

Service
Roel Regter (Den Haag)
11/09/2015
10

Bij elk bezoek of onderhoudsbeurt blijft er gewoon niets te wensen over.
Reparaties en onderhoudsbeurten zijn altijd 100% in orde; er wordt bijtijds voldoende overlegd indien dat nodig is; er worden geen onnodige kosten gemaakt ( er wordt niet iets vervangen als het slechts om schoonmaken gaat); personeel is klantvriendelijk, bereidwillig en prettig in de omgang.

Verkoop
Wied Pollé (Bodegraven)
11/09/2015
10

Vanaf het eerste gesprek t/m de aflevering zeer plezierig geholpen

Service
J.Vonk (Zevenhoven)
26/08/2015
10

Het personeel is erg klantgericht...gastvrij en je voelt je er welkom

Service
Anoniem
19/08/2015
9

De medewerkers staan je vriendelijk te woord, ze komen hun afspraken na. Je wordt via een SMS-je attent gemaakt over je afspraak. Via de mail geven ze aan dat als er eventuele klachten zijn dit aan te geven. Mijn auto heeft mij nog nooit laten staan. Het onderhoud is prima.

Verkoop
Familie Albers (Alphen aan den Rijn)
19/08/2015
10

Klantvriendelijkheid hebben ze in een hoog vaandel staan. Men denkt mee met de klant en neemt ruim de tijd voor je. Je voelt je echt een klant en geen nummer.

Service
Fred en Ria Kalmeijer (ALPHEN AAN DEN RIJN )
06/08/2015
10

Goede service , vriendelijk personeel, en een mooie zaak.

Service
Ton Bergman (Alphen aan den Rijn)
05/08/2015
9

altijd goede service

Verkoop
kerkvlietJos (Zoeterwoude)
03/08/2015
10

altijd een keurige benadering en afspraken komen ze altijd na.

Service
Peter Kwakernaak (Alphen aan den Rijn)
29/07/2015
8

Fijne nuchtere mensen die vlot goed werk leveren. De Toyota modellen van nu zijn te saai.

Verkoop
Anoniem
27/07/2015
9

Juiste informatie luisterend naar wensen van de klant

Verkoop
Anoniem
23/07/2015
10

De erg prettige persoonlijke benadering. Ze weten altijd mijn naam. Ik rijd al Toyota vanaf 1987.

Service
Anoniem
22/07/2015
9

klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Gewoon goede service.

Verkoop
Ben Cornelisse (Nieuwkoop)
22/07/2015
9

Bij deze dealer ben je nog een klant en niet een nummer. Uitstekende service en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
Dhr R. Langerak (Alphen aan den Rijn)
22/07/2015
10

Bij het binnen treden van de dealer alle tijd gekregen om te oriënteren. Vervolgens zijn alle wensen mogelijkheden bekeken en tot volle tevredenheid geleverd.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
10

Klantvriendelijkheid
Kennis van zaken
Goede service
Men kent zijn klanten
Meedenken met de klant
Ik hoop dat er met deze gegevens eens iets gebeurt naar de dealer toe !!

Verkoop
Pieter Hoeksema (Nieuwkoop)
09/07/2015
10

Niet alleen bij de aanschaf van een nieuwe auto voel ik mij behandeld als een gewaardeerde klant, maar ook later bij het onderhoud word ik keurig geholpen.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

De vriendelijkheid en uitleg en advies

Verkoop
Cees Koenekoop (Aarlanderveen)
08/07/2015
10

Vanwege de zeer plezierige en deskundige wijze waarop de verkoper ons geadviseerd heeft.

Service
Pieter Koolen (Leiden)
08/07/2015
9

Snelheid, deskundigheid en vriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

Heel prettige, klantgerichte dealer. Staat klaar met oplossingen indien nodig. Denkt met de klant mee.

Service
Anoniem
24/06/2015
10

Vriendelijk..

Service
Anoniem
18/06/2015
7

Correct geholpen. Vriendelijke verkoper.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

Ik ben goed en eerlijk voorgelicht waarbij niet werd geprobeerd mij meer te verkopen dan ik nodig had. De dealer streeft naar een relatie met de klant. Verder ben ik gewoon prettig geholpen, zowel bij verkoop als levering.

Service
Anoniem
26/05/2015
9

Zeer klant vriendelijk!!

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Goede service! Alles is goed geregeld.

Service
Anoniem
18/05/2015
9

afspraken worden pico bello nagekomen/uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
18/05/2015
9

Afspraak is afspraak. Alles werd netjes uitgelegt. Na een week gebeld of alles naar wens was.

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
18/05/2015
8

Behulpzaam, correct, altijd zoals afgesproken, vriendelijk.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Klantgericht, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Gewoon een autodealer waar je je nog als klant voelt, en zo behandeld wordt.
Prima service!

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Ik vind klantvriendelijkheid heel belangrijk. Daar ben ik bij deze dealer heel tevreden over. Men houdt zich aan de eerder gemaakte afspraken, ik heb geen klachten over de onderhoudsbeurten. Ik ben gewoon tevreden! Vooruit....... een kleine kanttekening dan: mijn auto is pas 3 jaar oud , ik rijd vrij weinig en heb nog geen grote reparaties gehad. Maar tot nu toe ben ik erg tevreden over de dealer en over het merk Toyota. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft een familielid ook een auto bij deze dealer gekocht.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
8

Betrokkenheid bij het proces

Service
WG Groeneveld (Alphen aan den Rijn)
13/05/2015
10

Dankzij het vriendelijke personeel krijgt men een adequate en correcte behandeling.

Service
A.F. Vliegen (Alphen aan den Rijn)
29/04/2015
10

Kundig. Correct. Stipt. Klantvriendelijk. Snel. Oplossingsgericht.

Service
Ans Gschwend-Hinderks (Woubrugge)
29/04/2015
10

Altijd vakkundig advies .Vriendelijk, behulpzaam afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Dhr. D.R. de Ruijter (Alphen aan den Rijn)
29/04/2015
9

na een telefonische contact met de afspraak over bijv. de wisseling van de winterbanden en de zomerbanden krijgen we een bericht op de computer en vlak voor de afgesproken dag nog een herinnering.

Verkoop
Anoniem
07/04/2015
9

Goed ervaringen en komt afspraken na.
De prettige manier van benaderen door onze vertrouwde verkoper.
Er is begrip van beide kanten als er iets is.
Dus een prettige manier van zaken doen.

Service
A.T.M.GORDIJN (Hazerswoude, (dorp))
01/04/2015
9

vriendelijk en de koffie.

Service
H. van der Veen (Alphen aan den Rijn)
17/03/2015
9

Uitstraling van het bedrijfspand, het bedrijf en het personeel.

Service
R aan de Stegge (Alphen aan den Rijn)
02/03/2015
10

Ik ben super tevreden over de klantvriendelijke houding en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
26/02/2015
8

Goede service

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Supervriendelijke behandeling, afspraak is afspraak.

Service
Mevr.Ch van Waaij (Hazerswoude)
25/02/2015
10

Vriendelijke medewerkers, correcte behandeling en afhandeling!

Service
p.starrenburg (alphen aan den rijn)
18/02/2015
9

goede service klantvriendelijk en een zeer goede technische vakmensen.

Service
Jaap Verburg (Alphen aan den Rijn)
11/02/2015
8

Staan altijd direct voor je klaar, vriendelijk en goed advies.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

Vriendelijk personeel, er worden geen onnodige reparaties gedaan. En je wordt overal van tevoreb over ingelicht.

Service
c.m. broomans
29/01/2015
8

Goede service

Service
P.Harkema (Bodegraven)
29/01/2015
8

dit is een prima garage, kom er al jaren.

Verkoop
A. van Houten
26/01/2015
10

Ik ben heel tevreden met de dealer.
Het kopen van een auto is bij deze dealer gewoon een feest!
Geweldig!

Service
Anoniem
26/01/2015
9

Afspraken zijn netjes nagekomen. Geen verassingen.

Verkoop
Herman van de Brug (Lisse)
14/01/2015
10

Goede service, vriendeljk en betrouwbaar

Service
Familie Fransen (Nieuwkoop)
05/01/2015
10

Ben een zeer tevreden klant. Fijne auto goede service, vriendelijk personeel en gemakkelijk te bereiken.

Service
Prataap Chandieshaw (alphen aan den rijn)
05/01/2015
7

Ik vind de website er saai uitzien. Bij zoeken van een occasion ging wel makkelijk.

Service
Dick Wplswijk (Alphen aan den Rijn)
29/12/2014
9

Prima garage met een vooraf goede prijs opgaaf bij het onderhoud en reparatie.
En als er iets niet duidelijk is kan je altijd aankomen om het te vragen en uitleg.

Service
j de rooij (aarlanderveen)
29/12/2014
9

omdat ik zeer tevreden ben met deze dealer

Service
Anoniem
24/12/2014
7

Prima service en klantvriendelijk. Goede receptie, persoonlijk. De reparaties zijn erg duur vergeleken met andere garages, ook de standaardbeurten.

Service
Dhr. Roel Regter (Den Haag)
24/12/2014
9

Oudshoorn voldoet in alle opzichten van wat een klant van een dealer wil verwachten:klantvriendelijk, deskundig, voldoende advies vooraf tijdens en achteraf. Bovendien is de ontvangst heel aangenaam tijdens het wachten: prettig contact, maar ook een koffiehoekje verhogen het aangenaam verpozen!

Service
Lida Vernooij (Alphen a/d Rijn)
24/12/2014
10

Op korte termijn afspraak kunnen maken. Vriendelijk en deskundig personeel.
Prettige wachtruimte met goede koffie en voldoende lectuur.
Snelle service. Ook prettig dat het personeel je ook kent. Goed teken ! Weinig verloop dus. Ben al meer dan 40 jaar klant bij Oudshoorn en ben er nog steeds tevreden over.

Service
Dhr. W.G. Groeneveld (Alphen aan den Rijn)
02/12/2014
8

Goed afspraken te maken, correcte behandeling, goed uitgevoerde reparaties en weten waartoe deze financiëel leiden.

Service
H. Post-van Zijl (Alphen aan den Rijn)
01/12/2014
9

Tevreden over afhandeling

Service
Martin Misseyer (Alphen aan den Rijn)
01/12/2014
9

Overall een prima dealer, schoon garagebedrijf, positieve uitstraling medewerkers, koffie goed, wifi aanwezig, alle onderhoudsbeurten prima.

Verkoop
Dick Peters (Alphen aan den Rijn)
20/11/2014
10

De tijd nemen, meedenken en natuurlijk vooral het vertrouwd zijn met de garage.

Verkoop
A.F.Broekhuizen (Alphen aan den Rijn)
27/10/2014
8

"kleinschalig"'- persoonlijker- ons kent ons- oude klant ,enz.enz.

Service
Anoniem
27/10/2014
4

APK keuring was niet correct uitgevoerd. Later bij een andere reparatie (contactslot vervangen). Was volgens mij niet nodig. Er bleek dat de accu niet goed opgeladen was. Accu was kapot en kreeg wel een neiuwe omdat de accu niet ouder was dan 1 jaar. Ook de moest ik een neiuwe sleutel hebben (kosten ongeveer 35 euro). Daarna bleek dat ik niet kon sluiten. Het lukte alleen als ik op de knop openen meost drukker en gelijk daarna ook op de knop sluiten. Bij navraag zei men dat zij de zelfde chip had gebruikt. Hoe kan het dan dat daarvoor alles goed ging. De kosten voor dit laatste was 235 euro incl een nieuwe sleutel.

Service
Anoniem
22/10/2014
9

Staat altijd paraat als er wat is en zo.

Verkoop
D Lok
21/10/2014
8

tevreden geholpen en met plezier gekocht

Verkoop
Mevr. A Aantjes (Woerden)
21/10/2014
9

Al met al een goed ontvangst en uitleg, verder een aparte manier om een auto zo aangeboden te krijgen, als een soort cadeau, ook was het leuk dat er in de mail stond, het ophalen van u bolide auto Toyota Yaris.
En dat er ook voor onze verstandelijk gehandicapte zoon een autootje toch was geregeld in dezelfde kleur, dit is erg te waarderen
Verder hadden we nu een half jaar een Nissan Juke gereden, alleen ik wilde (mevr.) graag weer naar een Toyota terug, vond de Juke aan de voorzijde te breed, hiervoor hebben we al 4 Toyota's gehad dus weer vertrouwd en bekend met hopelijk veel rijplezier

Verkoop
mevrouw Bouter (Alphen aan den Rijn)
21/10/2014
8

zoals ik al meedeelde ben ik nog steeds tevreden met de garage en vooral met de chefmonteur

Service
Anoniem
20/10/2014
8

dit alles per tel.goed geregeld.

Verkoop
Anoniem
14/10/2014
9

goede service, klantvriendelijk personeel, heldere informatie , denkt mee met de wens van de klant

Service
Dick Griffioen. (ALPHEN AAN DEN RIJN.)
13/10/2014
9

De service is op alle gebied uitstekend voor mij en de Toyota Yaris.

Service
W,
08/10/2014
8

geen klachten en vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
Frans van Zelst (Uithoorn)
07/10/2014
8

Je bent hier nog echt een klant

Verkoop
Anoniem
03/10/2014
9

goed geholpen goed advies goede prijs

Verkoop
D.J.Tijsterman (Amstelhoek)
02/10/2014
10

Is een prima garage en komt altijd zijn afspraken na

Service
HW de Jong (Alphen ad rijn)
02/10/2014
8

goede service

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Ik vind de medewerkers vriendelijk en volgens mij word ik op een eerlijke manier voorgelicht

Service
Anoniem
01/10/2014
10

Jarenlange goede ervaring

Service
R. Dorsman (Alphen aan den Rijn)
01/10/2014
8

Service is goed. Een klein probleem wordt direct verholpen.

Service
E.P.M. van Klink (Nieuwkoop)
30/09/2014
9

Je kan altijd met vragen bij ze terecht en je wordt zo goed mogelijk geholpen

Service
Jan Domburg (Koudekerk aan den Rijn)
30/09/2014
10

Uitstekende autodealers waar je gelijk thuis bij voelt

Service
Anoniem
29/09/2014
8

Zeer correcte behandeling, waardoor je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
29/09/2014
9

goede koffie, krant, praatje met leiding, auto vakkundig nagekeken, wat zou je nog meer willen

Service
Peter van den Berg (Nieuwveen)
29/09/2014
8

Keurig net bedrijf, vriendelijke mensen en de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

Service
Anneke Doornheim (Den Haag)
22/09/2014
10

Altijd perfecte en uiterst vriendelijke manier van afhandeling van zaken/afspraken.

Verkoop
Pieter Rhijnsburger (Hazerswoude Rijndijk)
22/09/2014
10

Deze dealer voldoet aan al mijn criteria en op hoog niveau

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Geef nooit hoger dan een 8

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

prima ontvangen en prima verdere gang van zaken

Service
Anoniem
19/09/2014
10

uitermate tevreden over klantvriendelijkheid, meedenken en ook zeer tevreden over mijn auto die prima rijdt en weinig problemen geeft en dus ook weinig kosten.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Prettige ontvangst en gesprek over aankoop en goede aflevering

Service
Anoniem
19/09/2014
9

uitstekende service

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

prima garage, correcte behandeling

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Gastvrijheid, professionaliteit, actieve houding.

Service
Els Hagendijk (Alphen aan den Rijn)
19/09/2014
9

Goede service, staan direct voor je klaar en klantvriendelijk.

Service
H. van de Veen (Alphen aan den Rijn)
19/09/2014
8

uitstekende dealer

Service
Maikel Rouwenhoff (Alphen aan den Rijn)
19/09/2014
9

Klantvriendelijk, servicegericht, meedenken en eerlijk.

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Juiste behandeling, klaar zoals beloofd.
De vorige dealer was het een vraagteken wanneer de auto klaar was en garantie gevallen laten betalen. De dealer is toyota kerkentuinen Den Haag. Ik ga hier niet meer heen.

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Goede ervaringen met de garage en de medewerkers!

Service
Anoniem
08/09/2014
8

Correct- en vriendelijkheid.

Service
Anoniem
04/09/2014
10

Tevreden

Service
Anoniem
26/08/2014
8

vriendelijk en correct

Service
Anoniem
25/08/2014
8

Ik heb tot nu toe prima ervaringen met deze dealer. Ik heb een Yarish. Mijn vorige auto was eveneens een Yarish. Ik zou de dealer ook een 9 kunnen geven.

Service
Rien Hoogerwerf (Noorden)
21/08/2014
8

Keurig en netjes geholpen.

Verkoop
Anoniem
20/08/2014
9

Garage vd Geest levert een uitmuntende service, persoonlijke aandacht in een vriendelijke ontspannen sfeer. Ik ben zeer tevreden over zowel verkoop- als onderhoudsmedewerkers.

Verkoop
Anoniem
18/08/2014
9

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en service gericht

Service
Anoniem
14/08/2014
8

8 is een hoge waardering.

Service
Anoniem
14/08/2014
9

Prettige en kundige service van alle werknemers. Iedereen denkt mee

Service
Anoniem
14/08/2014
10

Vriendelijke ontvangst en de afspraken worden goed nagekomen.

Service
Anoniem
13/08/2014
7

wij zijn tevreden,maar geven geen hoger cijfer ,kun je alleen maar diep vallen

Verkoop
J.Oudshoorn (Ter Aar)
13/08/2014
9

Correctheid, duidelijkheid, goede aandacht

Service
N.van den Belt (Nieuwkoop)
13/08/2014
10

ik ben zeer tevreden over mijn toyota dealer en het personeel.

Service
jm de rijk (zevenhoven)
12/08/2014
9

vriendelijk mensen altijd uit leg wat er gebeurd

Service
Irma van der Venne (Woubrugge)
11/08/2014
8

klantvriendelijkheid

Service
Ton Bergman (Alphen aan den Rijn)
11/08/2014
8

fijne mensen om afspraak me te kunnen maken

Service
Arend Kooij (Alphen aan den Rijn)
07/08/2014
8

De manier waarop je benaderd wordt en dat je een dag van te voren nogmaals gemaild wordt dat je een afspraak heb.
Bij het aanmelden wat de kosten van de afspraak zijn

Verkoop
Dhr S.M.J.van Dam (Nieuwkoop)
06/08/2014
10

perfecte verkoper DHR Jeroen Bakker ,echt een man die met zijn vak bezig is ,en dan op de goede manier , vaak zijn ze met eigen gewin bezig,en daar knapt menig persoon op af .Na wat strubbelingen 4 jaar terug is Oudshoorn op de goede weg . Van mijn kant ga zo door en hou het vast

Verkoop
Pieter Koolen (Leiden)
04/08/2014
9

Een negen voor de vriendelijkheid, juistheid en persoonlijke benadering. Voor het totale plaatje; in 1 woord....super

Verkoop
Bert Lekx (Hazerswoude Rijndijk)
31/07/2014
8

Al vele jaren tevreden met Oudshoorn. Meer dan een 8 geven aan welke dealer dan ook is niet realistisch.

Verkoop
Bouwmeester H (Ter aar)
29/07/2014
8

Kom al vele jaren bij v.d.Geest en gaat altijd goed

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Alles verloop keurig

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Vriendelijke en goede service

Service
Anoniem
22/07/2014
7

Ter zake kundig personeel. Leenauto is duur. Wachttijd is soms lang.

Service
Anoniem
22/07/2014
9

deskundig, vriendelijk, uitstraling

Service
Dhr. de Vries (Alphen aan den Rijn)
22/07/2014
8

Prima service

Service
Paul Windhorst (Hazerswoude)
22/07/2014
8

Goede service en een prima samenwerking.

Verkoop
Tonny van Beijeren (Ter Aar)
21/07/2014
10

We zijn erg vriendelijk, goed en professioneel geholpen

Service
Anoniem
16/07/2014
8

8 is een prachtig cijfer, een 9 en 10 daar moet iets heel bijzonders voor gebeuren.
Er moet nog iets om naar te streven zijn.

Service
dhr G Hoogeboom (Aarlanderveen)
09/07/2014
4

lost een klacht betreffende water wat onder een rubber door gaat niet op

Service
A van Dongen (Alphen aan den Rijn)
08/07/2014
9

Zeer goede service.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

goede en betrouwbare service

Service
Anoniem
08/07/2014
7

Service.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Dat "niet verwijzen naar de eerdere toelichting" is wel lastig, omdat u (weer) hetzelfde vraagt. Maar om u nogmaals van dienst te zijn: Oudshoorn is een servicegerichte en uiterst betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

De behulpzaamheid aan de balie.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
10

Alles was perfect geregeld.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

altijd vriendelijk ontvangen en als er een probleem is .
geen moeite teveel.

Service
Anoniem
08/07/2014
7

Goede verkoper.

Service
Mevr. Jobben (Alphen aan den rijn)
08/07/2014
8

Goede service en prijs kwaliteit.

Service
Mevr M A E Sterk (Alphen aan den Rijn)
08/07/2014
10

Ze zijn kundig, en iedereen professioneel en vriendelijk.

Service
Mevr. Y. Binnekamp- van der Lans (Alphen aan den Rijn)
08/07/2014
9

Goede service en netjes personeel. Komt vakbekwaam en begripvol over.

Service
Mevrouw van Wijk (Alphen aan den Rijn)
08/07/2014
8

BETROUWBAAR EN VERTROUWD.

Service
Anoniem
07/07/2014
8

gewoon goed

Service
Anoniem
26/06/2014
7

Iedereen moet zelf goed gemotiveerd blijven.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Correcte omgang

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Toegankelijke dealer met vriendelijk personeel. Altijd telefonisch advies mogelijk. Ben nog nooit afgescheept door deze dealer.

Verkoop
J.E.Jonkers (Alphen aan den Rijn)
26/06/2014
10

perfecte service geen enkel min puntje of wat verbeterd kan worden.

Service
Nicolet de Vriend-v.d. Meulen (Zoetermeer)
26/06/2014
10

Wij komen sinds 3 jaar bij Toyota Oudshoorn, vanaf moment 1 een zéér positieve ervaring, er kan altijd van alles, ze doen meer dan hun uiterste best om je wensen en vragen te vervullen. Niets is ze teveel!!
Een superteam, van Jolanda de telefoniste, tot aan Richard verkoop. En verder iedereen die niet met name is genoemd.

Service
Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
26/06/2014
8

Kwaliteit, servicegericht.

Verkoop
Anoniem
13/06/2014
8

Prettig onderhoud.

Verkoop
Anoniem
12/06/2014
10

Prima Service en zeer betrouwbaar

Verkoop
B G Blom (Alphen aan den Rijn)
12/06/2014
10

het is denk inmiddels al mijn 6e of 7e nieuwe auto ( allemaal prive ) bij deze dealer . dat zegt denk al heel veel.
maar het totaal plaatje zorgt voor de 10
van receptioniste tot de directeur.
Ook als ik voor onderhoud kom, dan zijn ze allemaal even vriendelijk en belangstellend en vragen bv ook even naar mijn thuissituatie. dat geeft mij een goed gevoel.

Service
Hans Minnee (Alphen aan den Rijn)
12/06/2014
8

Correct , vriendelijk, en betrouwbaar.

Service
Anoniem
11/06/2014
10

Betrouwbaarheid, kundigheid en uiterst vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
11/06/2014
7

Eerlijk en correct tot nu toe.

Verkoop
Anoniem
11/06/2014
10

Klantvriendelijkheid

Service
Louis van Leeuwen (Noorden)
11/06/2014
8

volledige tevredenheid

Service
Anoniem
10/06/2014
8

voor de 1e keer een goede vertrouwde ervaring.

Service
Anoniem
10/06/2014
7

ik denk een gemiddelde dealer

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.